Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Er det ingen minibank i ditt område?
Er det ingen minibank i ditt område?

Om

Vi driver betalingene som bringer bedrifter og forbrukere sammen

Siden 1994 har Euronet EFT levert uavhengig administrerte minibanker over hele verden. Fra den første minibanken i Ungarn har vi vokst, utviklet og utvidet minibanktilbudet og betalingsmulighetene til Europa, Asia og Amerika. Vi administrerer nå en eiendom på over 50 000 minibanker som gir tilgang til kontanter for millioner av kunder hvert år. Vår mangfoldige minibankportefølje lar oss gi sårt tiltrengt tilgang til kontanter og tjenester for et bredt spekter av virksomheter og forbrukere, inkludert landlige og avsidesliggende samfunn.

Med vårt unike forhold har Euronet EFT tilgang til Euronet Worldwide globale betalingsnettverk og deres toppmoderne REN-teknologi. Ved å utnytte dette kan vi tilby skreddersydde og innovative tjenester som gir fysiske og digitale betalingsmuligheter til våre minibanker, inkludert kortløse kontantuttak, kontantinnskudd, QR-kode/strekkodebetalinger, pengeoverføringer, digitale gavekort, sammen med utlevering av flere valutaer og dynamisk valutakonvertering fasiliteter. Disse tjenestene varierer avhengig av land og avtaler med de relevante styrende organer.

Vi samarbeider også med banker og finansinstitusjoner som ønsker å administrere sine minibanknettverk, men også utvide med flere kundetilgangspunkter ved å tilby vår unike teknologi og ATM-as-a-Service-løsningen.

Euronet Worldwide Family


Euronet Worldwide er en bransjeledende innen behandling av sikre transaksjoner og utvikling av ledende betalingsteknologier. Våre flere verdensomspennende nettverk behandler milliarder av transaksjoner hvert år.
PRESSEMELDINGER

Ria Money Transfer (“Ria”) er en global leder innen pengeoverføringsindustrien, og tilbyr sine tjenester på 507 000+ lokasjoner i 160+ land. I tillegg til pengeoverføringstjenester tilbyr Ria sjekkinnløsning, regningsbetaling, valutaveksling og digitalt forhåndsbetalt innhold i utvalgte markeder.
FACEBOOK | TWITTER

epay er en global leverandør av forhåndsbetalte produkter og distribusjonsnettverk med et detaljistnettverk på omtrent 739 000 salgssteder på omtrent 325 000 utsalgssteder globalt. epay er i forkant av innovasjon innen elektroniske betalingsløsninger, kontantinnsamlingssystemer for detaljhandel.

Xe tilbyr omfattende internasjonale pengeoverførings- og valutarisikostyringsløsninger (sikring). Teamet deres av valutaspesialister jobber med britiske virksomheter i alle størrelser for å forbedre valutaresultatene deres.
BLOGG

Dolphin Debit Access gir finansinstitusjoner et mer effektivt alternativ til intern minibankadministrasjon. De tilbyr komplette, bekymringsfrie minibanknettverkstjenester som dekker alle aspekter av minibankadministrasjon, fra forberedelse og utstyrsanskaffelse til systemoppdateringer og kontanthåndtering.

Euronet Merchant Services gir muligheten til å tilby sine kunder et spesialisert utvalg av innovative tjenester, inkludert kortgodkjenning, DCC-løsninger og skatterefusjon. De har en omfattende portefølje av klientell som spenner fra 5-stjerners hotell i London til verdens ledende kles- og smykkemerker.

Pure Commerce er en del av Euronet Worldwide Inc-gruppen av selskaper og er en ledende industrileverandør av fintech-løsninger til bank- og handelspartnere globalt. De spesialiserer seg på betalingsløsninger for valutainnhenting og multi-valuta, samt omnikanal-integrasjoner.

Innova Taxfree er et selskap spesialisert på momsrefusjon for utenlandske turister. Innova er til stede i store europeiske land, og tilbyr skattefrie, markedsførings- og kommunikasjonstjenester. Deres tjenester tilbyr merker og forhandlere alle administrative og regnskapsmessige prosedyrer knyttet til mva-refusjon helt gratis.
NYHETER

Karriere hos Euronet EFT

Å jobbe hos Euronet EFT tilbyr ikke bare en jobb, det tilbyr en karriere hos en global betalingsleverandør som setter folk i hjertet av virksomheten. Vil du bli med i et team av fagfolk som leverer minibankløsninger til millioner av mennesker 365 dager i året?

Er du klar for å bidra med ekspertisen din til en virksomhet som bygger på entreprenørånd og hvor alle bidrar til suksessen? Hvis svaret er ja, vil vi gjerne høre fra deg!

Vennligst klikk på knappen nedenfor for mer informasjon om karrieremulighetene hos Euronet EFT.

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk