Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Er det ingen minibank i ditt område?
Er det ingen minibank i ditt område?

Detaljhandel

Alle trenger penger… gjør bedriften din til fokuspunktet

Visste du at kontanter fortsatt er et viktig betalingsvalg? I dag er forbrukere utelukkende avhengige av minibanker for å dekke kontantbehovene deres. Teknologien har utviklet seg på slike måter at minibanken nå er mer enn en kontantautomat og redefinerer minibankmarkedet. Euronet EFT gir deg muligheten til å dra nytte av mulighetene som dette nye minibanklandskapet gir

Våre minibankløsninger er utviklet for å fungere for enhver forhandler… små eller mellomstore eller store multi-site kjeder.

Minibankene våre finner du i gavebutikker, kiosker, supermarkeder, nærbutikker, apotek, kjøpesentre og mer.

SMÅ OG MIDDELS FORHANDLERE

Tilbyr tilleggstjenester til kundene dine

Små og mellomstore forhandlere er daglige vitner om populariteten til kontanter gjennom den fortsatte bruken av deres kunder. Spesielt ettersom mindre produktkjøp fortsatt for det meste gjøres kontant. Disse minibankene gir kundene verdifull tilgang til kontantene sine og oppmuntrer nye forbrukere til bedriften din og driver fotgjengere.

Med et lite fotavtrykk maksimerer våre minibanker hver tomme av bedriftens gulvareal. Våre fasademinibanker , innendørs minibanker eller utendørs minibankløsninger vil være individuelt tilpasset din plass, begrensninger og krav, ved å bruke den nyeste teknologien og sikkerhetsfunksjonene som garanterer en brukervennlig opplevelse, samtidig som de overholder strenge standarder.

Fordeler for selgeren:

Vi fant dem som profesjonelle, effektive og pålitelige, og vi anbefaler dem gjerne!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

STORSKALA FORHANDLERE OG KJEDER

Selvbetjent bank i dine lokaler

Store forhandlere med enkelt eller flere lokasjoner drar nytte av en lokal installasjon av en minibank. Våre minibankløsninger tilbyr pålitelig, praktisk og enkel tilgang til kontanter i et miljø kundene stoler på – ditt. Dette vil resultere i økt salg og tilbakevendende kunder som stoler på din bedrift og tjenestene som tilbys! Ved siden av vårt standard ende-til-ende-kontantuttak av minibanker, vil dine driftskostnader for kontanthåndtering reduseres, slik at de ansatte kan fokusere på sin primære funksjon – å betjene kundene dine.

Fordeler for selgeren:

GJESTFRIHET OG FRITID

Ved å tilby tilgang til kontanter på stedet, vil kundene dine sannsynligvis bli lenger og dra nytte av fasilitetene dine.

FLYPLASSER OG REISEKNUTEPUNKTER

Våre minibanktjenester på stedet inkluderer utlevering av flere valutaer, dynamisk valutakonvertering, kortløse uttak, minibankannonsering og mer.

PRODUKTER

Våre salgseksperter vil samarbeide med deg for å finne den beste løsningen for din virksomhet sammen med vårt mangfoldige utvalg av tjenester.

KONTAKT

Vil du vite mer? Fyll ut vårt nettbaserte skjema, så sender vi pakken til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk