Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Er det ingen minibank i ditt område?
Er det ingen minibank i ditt område?

Minibankløsninger for alle

Euronet EFT ATM-løsninger er utviklet for å betjene et bredt spekter av forretningssektorer og utviklet for å passe inn i ditt forretningsmiljø og betjener deg og dine kunders behov for kontanter.

Som Euronet EFT-minibankforhandler vil du få en sømløs opplevelse der vi tar ansvar for:

Minibankene vi tilbyr er designet for å fungere med store eller små bedrifter, og uansett hvilken type minibank du tilbys, vil den komme med den nyeste teknologien, oppdatert programvare og bransjeledende funksjonalitet, som DIP-kortlesere ( sikring mot fangede kort) og kontaktløst potensial.

Minibankene våre finnes i en rekke kommersielle sektorer, fra små og mellomstore forhandlere til store butikkjeder; i kjøpesentre, supermarkeder, hoteller, reiseknutepunkter som flyplasser, togstasjoner og havner. Vi opererer også i bysentra og samarbeider med lokale kommuner for å tilby minibanktjenester til mer avsidesliggende og landlige steder der banker fjerner eller stenger virksomheten.

BANKER

Med vårt ATM-as-a-Service verditilbud tilbyr vi banker og finansinstitusjoner (FI) en løsning for å utnytte teknologien vår.

GJESTFRIHET OG FRITID

Ved å tilby tilgang til kontanter på stedet, vil kundene dine sannsynligvis bli lenger og dra nytte av fasilitetene dine.

FLYPLASSER OG REISEKNUTEPUNKTER

Våre minibanktjenester på stedet inkluderer utlevering av flere valutaer, dynamisk valutakonvertering, kortløse uttak, minibankannonsering og mer.

DETALIJHANDEL

Våre minibankløsninger er utviklet for å fungere for enhver forhandler… små eller mellomstore eller store multi-site kjeder.

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk