Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Er det ingen minibank i ditt område?
Er det ingen minibank i ditt område?

Kommuner

Tilbyr praktisk og sikker tilgang til kontanter for alle innbyggere

Tilgang til kontanter er en verdifull tjeneste som hjelper lokale økonomier å vokse, og vi mener at alle alltid bør tilbys betalingsvalg. Nå mer enn noen gang trekker bankene tilbake sine filial- og minibanktjenester, så vårt mål er å støtte lokalsamfunn og landlige samfunn for å sikre at det er sikker og praktisk tilgang til kontanter for hver enkelt innbygger eller besøkende.

Med vårt «minibanker i samfunnet«-programmet reduserer vi behovet for landlige samfunn å reise til større byer og tettsteder ved å tilby en verdifull kontanttjeneste, midt i sentrum av samfunnet ditt.

Og videre tilpasser vi minibankdesignene våre for å respektere den miljømessige og kulturelle arven til byene og lokalsamfunnene som er vert for oss, og vi har jobbet med lokale kommuner, kulturarvavdelinger og lokale kunstnere for å gjøre minibanken til ikke bare en nøkkelfunksjon, men et kunstverk! Vi vil at minibankene våre skal skille seg ut av alle de riktige grunnene. I områder av historisk betydning vil vi jobbe hardt med kommunene og relevante kontorer for å sikre at minibanken ikke bare er installert sympatisk i forhold til stedet, men hvis minibanken fjernes, vil vi tilbakeføre plasseringen til sin opprinnelige tilstand.

Fordeler for kommunen:

Våre innbyggere verdsetter en problemfri drift av denne tjenesten og uttaksgebyrer som er fullt sammenlignbare med alle andre minibanker på markedet.

Mayor OF Becov u Mostu

KJØPMANN

ATM-løsningene våre er utviklet for å fungere for mange bedrifter… små eller mellomstore eller store multi-site kjeder

BANKER

Med vårt ATM-as-a-Service verditilbud tilbyr vi banker og finansinstitusjoner (FI) en løsning for å utnytte teknologien vår.

PRODUKTER

Våre salgseksperter vil samarbeide med deg for å finne den beste løsningen for din virksomhet sammen med vårt mangfoldige utvalg av tjenester.

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk