Kommuner

Tilbyr praktisk og sikker tilgang til kontanter for alle innbyggere

Tilgang til kontanter er en verdifull tjeneste som hjelper lokale økonomier å vokse, og vi mener at alle alltid bør tilbys betalingsvalg. Nå mer enn noen gang trekker bankene tilbake sine filial- og minibanktjenester, så vårt mål er å støtte lokalsamfunn og landlige samfunn for å sikre at det er sikker og praktisk tilgang til kontanter for hver enkelt innbygger eller besøkende.

Med vårt «minibanker i samfunnet«-programmet reduserer vi behovet for landlige samfunn å reise til større byer og tettsteder ved å tilby en verdifull kontanttjeneste, midt i sentrum av samfunnet ditt.

Og videre tilpasser vi minibankdesignene våre for å respektere den miljømessige og kulturelle arven til byene og lokalsamfunnene som er vert for oss, og vi har jobbet med lokale kommuner, kulturarvavdelinger og lokale kunstnere for å gjøre minibanken til ikke bare en nøkkelfunksjon, men et kunstverk! Vi vil at minibankene våre skal skille seg ut av alle de riktige grunnene. I områder av historisk betydning vil vi jobbe hardt med kommunene og relevante kontorer for å sikre at minibanken ikke bare er installert sympatisk i forhold til stedet, men hvis minibanken fjernes, vil vi tilbakeføre plasseringen til sin opprinnelige tilstand.

Fordeler for kommunen:

  • Verdifull service til dine innbyggere og besøkende
  • Valg av betalingsmåte
  • Støtt den lokale økonomien
  • Øk utgiftene til lokale bedrifter
  • Ingen flere kontante ørkener
  • Erstatter en bankfilialstenging
  • Positiv publisitet
  • Muligheter for fellesskapsannonsering

Våre innbyggere verdsetter en problemfri drift av denne tjenesten og uttaksgebyrer som er fullt sammenlignbare med alle andre minibanker på markedet.

Mayor OF Becov u Mostu

KJØPMANN

ATM-løsningene våre er utviklet for å fungere for mange bedrifter… små eller mellomstore eller store multi-site kjeder

BANKER

Med vårt ATM-as-a-Service verditilbud tilbyr vi banker og finansinstitusjoner (FI) en løsning for å utnytte teknologien vår.

PRODUKTER

Våre salgseksperter vil samarbeide med deg for å finne den beste løsningen for din virksomhet sammen med vårt mangfoldige utvalg av tjenester.

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk