Er det ingen minibank i ditt område?
Er det ingen minibank i ditt område?
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Samarbeid med den ledende minibankleverandøren
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Øk besøkstallet, synligheten og inntekten til din butikk
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler
Installer en minibank tilknyttet dine lokaler

Kunde

Minibankene våre finnes over hele kloden, noe som sikrer at alle har sikker tilgang til kontanter. Vi ønsker å gi betalingsvalg og være der når kontanter er det eneste alternativet.

Vårt mål er å gjøre Euronet EFT ATM-opplevelsen enkel, men du kan ha spørsmål. Nedenfor finner du noen av de vanligste spørsmålene, sammen med tips om hvordan du kan holde deg trygg ved minibanken og noen nyttige blogger.

Hvis du støter på et problem med noen av våre minibanker, vennligst klikk på knappen nedenfor for å få kontakt med vårt kundeserviceteam.

Vanlige spørsmål

Ta en titt på noen av våre vanlige spørsmål

Kortet mitt ble slukt

Under en trasaksjon vil en låsmekanisme fastlåse kortet i kortleseren intill transaksjonen er utført og du vil under hele prosessen kunne se ditt kort i kortleseren.

Hvordan får jeg tilgang til min saldo?

Saldo vil du kunne motta ved å kontakte din bank direkte eller gjennom nettbank.

Fikk ikke ut penger

Fikk du ikke ut penger kan dette skyldes at disponibelt beløp er mindre enn ønsket uttak.

Hvem skal jeg kontakte når jeg har problemer med mitt uttak?

Vi anbefaler at du tar kontakt med din bank når du har spørsmål eller problemer med ditt uttak.

hvor mye kan jeg ta ut i minibank?

Dette avhenger av avtalen du har med din bank, men normalt er dette NOK 10 000 per uke og maks NOK 4000 per uttak.

Hvorfor virker ikke mitt kort?

Det kan være flere grunner til at kortet ikke virker. Det du bør sjekke før du eventuelt kontakter din bank er:
• Korrekt inntasting av PIN-kode
• Kortets utløpsdato
• Tilstrekkelig kreditt på kortet/ konto

Maskinen er tom for penger

Minibanken gjør anvendelse av Loomis som transportør av penger. Av hensynyn til pengetransport kommuniseres ikke eksakt tidspunkt for kontantpåfyll. Minibankene monitoreres 24 timer i døgnet og pengetransport eller servicetekniker bestilles umiddelbart fra Euronet ved behov. Publikum trenger ikke å melde i fra i de tilfeller minibanken er ute av drift.

Vil det være kostnader/gebyr på uttaket mitt?

Euronet følger de til enhver tid norske regulatoriske krav. Etter den siste regulatoriske utviklingen vil du bli belastet et uttaksgebyr på våre minibanker. Dette gebyret kommer i tillegg til eventuelle andre gebyr fra din bank/kortusteder. Gebyrert vil bli lagt til transaksjonsbeløpet og belastet din konto.

Gebyrert vil fremkomme tydelig på skjermen før det endelige uttaket godkjennes, slik at du som kunde har mulighet til å godkjenne eller avbryte transaskjonen.

Hva slags korttyper godtar Euronet-minibanken?

Euronet godtar følgende kortmerker: Alle VISA-kort inkludert VPay, PLUS, Electron, alle MasterCard-merkekort inkludert Maestro og Cirrus, JCB, CUP/UPI (China Union Pay), ServiRed og AMEX.

Hva er det maksimale beløpet som kan tas ut per dag?

Grensen for daglige beløp som kan tas ut eller antall daglige transaksjoner i minibanker og salgssted-transaksjoner (POS) bestemmes av hver bank og ikke av Euronet. Det kan variere i henhold til kortets opprinnelse og korttype. Kortutstederen kan gi deg mer informasjon om dette.

Hvem er ansvarlig når minibanken er ute av drift?

Euronet. Hvis det er et problem med minibanken, skal du umiddelbart ta kontakt med Euronet-kundeserviceteamet, så skal de utføre nødvendige handlinger for å reparere minibanken så fort som mulig. Kundeservicenummeret til Euronet er +47 80069 664

Kortet mitt ble slukt. Jeg vil ha det tilbake … kan du returnere det til meg?

Når et kort slukkes, skjer det vanligvis på forespørsel av banken som utstedte kortet eller på grunn av en feil korteieren gjorde (f.eks. korteieren tok ikke kortet tilbake i tide og kortet ble slukt av sikkerhetsmessige grunner). Euronet kan dessverre ikke returnere slukte kort til korteieren da vi er underlagt regelverket til kortutstederen, og kortordningsregler som bestemmer prosedyrene for sluk/destruksjon av kort. Ta umiddelbart kontakt med Euronet kundeservice og med banken din for å få videre instrukser.

Pengene kom ikke ut og kontoen min er debitert. Hvordan får jeg pengene tilbake?

Ta kontakt med Euronets kundeserviceteam og med banken for å informere dem om hendelsen. De to enhetene skal samarbeide for å rette opp i problemet. Kundeservicenummeret til Euronet er +47 800 69 664

Minibanksikkerhet

Hold deg trygg ved enhver minibank med disse nyttige tipsene

Sjekk minibanken

Før du bruker minibanken bør du alltid sjekke om det er noen uvanlige gjenstander eller tegn på skader på maskinen (f.eks. om noe er plassert på kortleseren!) Hvis du ser noe uvanlig på minibanken eller det vises en feilmelding – ikke bruk maskinen.

Vær trygg når du bruker minibanken

Stå slik ved minibanken at ingen kan se din PIN-kode eller hvor mye penger du har tatt ut. Vi foreslår at du skjuler PIN-tastaturet med hendene når du taster inn koden. Før du tar ut pengene og kortet, ta en titt rundt deg, står det noen rett bak deg?

Aldri

Aldri gi informasjon til en fremmed, spesielt ikke kort-, bankkonto- eller PIN-opplysninger, selv hvis de sier de jobber for banken. Ta alltid direkte kontakt med banken din eller Euronet!

Nyttige blogger

Hurtiglenker til nyttig informasjon

Fem feil som er lett å gjøre når du bruker en minibank!

Vær trygg ved minibanken med disse fem tipsene. Selv med teknologiske fremdrift bruker alle sammen minibanker. De er raske og lettvinte. Men det er flere feil du kan gjøre når…

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk