Seks topp apper som hjelper deg med å spare penger

Seks topp apper som hjelper deg med å spare penger

Topp apper som hjelper deg med å spare penger

Det kan være vanskelig å spare regelmessig, spesielt hvis du aldri har gjort det før. Men det er så mange tips og måter der ute som hjelper deg å bli en dyktig sparer! I dag er det mange apper som lar deg kontrollere de daglige utgiftene og inntektene dine. Så spørsmålet er … hvilke apper hjelper deg å spare best?

Her er seks av de mest anbefalt appene som hjelper deg med å spare penger:

Chip

Hvis du synes det er vanskelig å spare hver måned, kan Chip være appen for deg. Når du kobler den opp mot nettbanken din, samler den inn all informasjon om pengeforbruket ditt. Appen bruker disse dataene til å finne ut hvor mye du har råd å spare. Etter noen dager, og med jevne mellomrom, sender den et beløp den mener du har råd til å spare til en egen sparekonto. Appen gjør kort sagt alle beregninger for deg! Kjempelurt!

Squirrel

Synes du det er vanskelig å få lønnen til å strekke til gjennom hele måneden? Da er det ikke lett å spare … vel, du har flaks. Du må få lønnen din betalt til en egen konto (drevet av Barclays – legitimt). Da overfører Squirrel penger gradvis til din brukskonto slik at du ikke bruker alt på en gang.

Du kan til og med fortelle appen når regninger må betales slik at det er penger på konto hver gang. Denne tjenesten koster £3,99 hver måned, men i nødstilfeller kan det overstyres.

Money Dashboard

Denne appen har gode funksjoner når du trenger å vite nøyaktig hva du har brukt pengene på. Den er også gratis!

Alt du trenger å gjøre er å koble appen til bankkontoen din og eventuelle kredittkortkontoer, så når du bruker penger vises det på appens dashbordskjerm. Eventuelle utgifter er kategorisert slik at du kan se nøyaktig hva du bruker mest på og hvor du kan kutte ned.

ATM Hunter

Vi forstår hvor frustrerende det kan være å følge budsjettplanen din når du vil ta ut dine egne kontanter, og minibanken tar et gebyr. For ikke å glemme alle nyhetene fra Link om nedskjæring av minibanker som er gratis å bruke … det er grunnen til at ATM Hunter kommer inn. Den lokaliserer minibanker som er gratis å bruke, og viser deg nøyaktig hvor langt de er fra deg.

MySupermarket

Noen ganger er det vanskelig å finne ut om noe er billig eller ikke, spesielt hvis du er avhengig av hukommelsen alene. Denne appen fjerner huskearbeidet ved å vise deg de nyeste prisene på varer som ser ut som de er på salg, sammenligne priser med andre supermarkeder og gi deg kuponger slik at du i utgangspunktet sparer penger!

Splitwise

Denne appen gjør det enkelt for deg å dele utgifter med familie eller venner. Hvis du og partneren din for eksempel betaler halvparten av husleien hver, kan du bruke appen til å synkronisere med andre slik at du kan finne ut en måte å ordne det på, uten stress.

Alle disse appene er tilgjengelig både for Apple- og Android-enheter slik at du alltid kan være finansielt tilkoblet, og ta kontroll over utgiftene på daglig basis. La oss få vite hvilken du liker best!

Kontakt oss
GRØNT NUMMER

Søk